»Publikációs jegyzék - Publikációk összesített jegyzéke / Egyszerűsített Adatbázis

PUBLIKÁCIÓK ÖSSZESÍTETT JEGYZÉKE
Egyszerűsített adatbázis
(Lezárva: 2006. február 26-án)
Dr. Fazekas András István

Letölthető pdf fájlLetölthető dokumentum:
DFAI PUBLIKÁCIÓS JEGYZÉK EGYSZERŰSÍTETT ADATBÁZIS (PDF)

Az adatbázis tartalma

Az EGYSZERŰSÍTETT PUBLIKÁCIÓS ADATBÁZIS 2006. február 26-án került lezárásra. Az adatbázis 20 „könyv” , 109 „folyóiratcikk” , 102 „konferencia kiadvány” , 67 „kiadvány” , 9 „tanulmány” , és 25 „előadás” kategóriába sorolt publikáció adatait tartalmazza. 

Az adatbázis hat fő csoportba sorolja a publikációs anyagokat:

  1. Könyvek;
  2. Folyóiratcikkek;
  3. Konferencia kiadványok;
  4. Kiadványok;
  5. Tanulmányok;
  6. Előadások.

A „Könyvek” csoportba soroltak azok a publikált anyagok, amelyek ISBN számmal rendelkeznek, az Országos Széchenyi Könyvtárban (OSZK), a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és Országos Műszaki Információs Központ és Könyvtár (BME-OMIKK), az Eötvös Lóránd Tudományegyetem (ELTEK), a Magyar Tudományos Akadémia (MTAK) könyvtárában, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtárában (FSZEK), illetve valamely megyei, vagy egyetemi könyvtárban megtalálhatók.

Folyóiratcikkek” csoportba a szakmai folyóiratokban, illetve néhány esetben, újságban (napilapban) megjelent cikkek soroltak. Nem tartalmazza a jegyzék az ún. cikkismertetőket, vagyis az idegen nyelvű folyóiratokban megjelent szakmai cikkek tartalmi összefoglalóit, valamint a külföldi folyóiratokból átvett híranyagokról készített magyar nyelvű beszámolókat sem.  

A „Konferencia kiadványok” a különböző szakmai rendezvények, fórumok, konferenciák, kongresszusok hivatalos kiadványait, valamint számos esetben az e fórumokon megjelentett előadásanyagokat tartalmazzák. 

Kiadványok” csoportba tartoznak mindazok a szakmai körben terjesztett publikációk, amelyek nem rendelkeznek ISBN számmal, és nem konferenciákhoz, kongresszusokhoz, szakmai ankétokhoz, stb. kapcsolódóan kerültek megjelentetésre.

A „Tanulmányok ” csoportban kizárólagosan azok a tanulmányok kerültek megemlítésre, amelyeket a megrendelő széles körben publikált.

A konferenciákon, kongresszusokon, szakmai fórumokon elhangzott előadások adatait a „Konferencia kiadványok” adatbázis tartalmazza. Az „Előadások” csoportba azok az előadások soroltak, amelyek nem az előzőekben említett szakmai fórumokon hangzottak el.


 
Magyar Villamos Művek Zrt.
H-1031 Budapest, III.
Szentendrei út 207-209.


Telefon: 36 1 304 2283
Fax:      36 1 202 6186
E-mail:  afazekas@mvm.hu
www.mvm.hu/Engine.aspx
Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Energetikai Gépek és Rendszerek Tanszék
H-1111 Budapest, XI.
Műegyetem rakpart 3-9. D. Épület

Telefon: 36 1 463 2613
Fax:      36 1 463 1762
E-mail:   afazekas@mvm.hu
www.bme.hu   www.energia.bme.hu

www.fazekas-andras-istvan.hu
Letöltéshez kattintson a linkre jobb egérgombbal,
és válassza a mentés másként/más néven opciót